Stanovi bez licence za Prvu ligu

Stanovi zahtijevaju dodatno “glancanje” kako bi se prvoligaški nogomet i naredne sezone tu mogao igrati. Sportski direktor Josip Bajlo poručuje da su neki stadioni koji su dobili licencu u puno gorem stanju od njihovog.

Deset hrvatskih nogometnih klubova dobilo je od Komisije za licenciranje Hrvatskog nogometnog saveza licence za natjecanje u Prvoj HNL u natjecateljskoj sezoni 2013/14. Od prvoligaških klubova licencu u prvom stupnju nisu dobili samo Zadar i Cibalija.

Oni će morati ispraviti nedostatke i u žalbenom postupku pokušati ishodovati odobrenje za nastup u najelitnijem natjecanju i slijedeće godine.

– Činjenica je da osim nekoliko stvari koje ćemo rješavati u hodu, obveze prema igračima i sanitarni čvor, ne možemo do početka naredne sezone riješiti i problem natkrivenosti tribina, to je suludo sada i reći. Naglašavam da pojedini klubovi koju su dobili licence, u puno gorem stanju su im stadioni nego naš, bolje bi bilo da se Komisija s njima pozabavi. Naša velika želja je da stadion uskoro i bude natkriven, projekt postoji i u skorašnje vrijeme i do realizacije toga bi trebalo doći, rekao je Josip Bajlo, sportski direktor NK Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...