Supernova centar donira opremu vrijednu 20.000 kuna Osnovnoj školi “Voštarnica”

Supernova centar Zadar će u srijedu, 17. prosinca 2014. godine Osnovnoj školi Voštarnica-Zadar svečano uručiti donaciju u vrijednosti od 20.000 kuna. Svečanost uručenja ove vrijedne donacije održat će se u OŠ Voštarnica-Zadar s početkom u 10 sati.

– U navedenom iznosu kupljen je iznimno potreban materijal za rad s učenicima u nastavi. Osobna računala (4 komada) i monitori (3 komada) služit će nam u svrhu nastave, između ostalog pri korištenju edukativnih i ostalih sadržaja s interneta koji su primjenjivi u nastavi. Također, donirani tableti (5 komada) koristit će nam za odgojno obrazovni rad u nastavi, odnosno za korištenje aplikacija Slovarica, Komunikator, Matematička igraonica, Pamtilica i Glaskalica nastalih kroz projekt ICT-AAC koji podupire Europska unija, istaknula je ravnateljica OŠ Voštarnica, Irena Dukić.

Programom je predviđeno da voditeljica centra Iva Surić uruči učenicima kupljenu opremu, a predstavnici škole predstavnicima Supernova centra Zadar Zahvalnicu i proizvode Učeničke zadruge “Mocire.” Učenici će u znak zahvale za njih održati i kratku priredbu s tri točke: plesna točka koju izvodi Trio Voštarnikus, scenska igra Nijemi film te ples Hoki –poki.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...