Tiger Woods teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Jedan od najboljih golfera svih vremena 45-godišnji Amerikanac Tiger Woods izletio je automobilom s ceste u predgrađu Los Angelesa, a pri prevrtanju je doživio teške i višestruke ozljede nogu.

Nesreća se dogodila u 7.12 ujutro po lokalnom vremenu u blizini naselja Rolling Hills Estates i Rancho Palos Verdes, priopćili su iz ureda šerifa za područje Los Angelesa.

Slike s mjesta nesreće su pokazale automobil prevrnut na bok i sa značajnim oštećenjima prednjeg dijela. Woods je ostao zarobljen u vozilu pa su bila potrebna posebna kliješta kako bi ga djelatnici hitne službe mogli izvući iz oštećenog automobila.

“Tiger Woods je sudjelovao u prometnoj nesreći jutros u Kaliforniji te je pretrpio višestruke ozljede nogu. Nalazi se na operaciji pa zahvaljujemo na privatnosti i podršci”, izjavio je Woodsov zastupnik  Daniel Rapaport za Golf Digest.

Woods je tijekom vikenda bio domaćin golf turnira Genesis Invitational u Riviera Country Clubu, a nije se natjecao jer je u prosincu po peti put bio na operaciji leđa, a prvoj od travnja 2017.

U nedjelju je za CBS izjavio kako nije siguran hoće li moći nastupiti na prvom velikom turniru u ovoj godini, glasovitom Mastersu na Augusta Nationalu, koji je na rasporedu od 8. do 11. travnja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...