“Dok je Sinovčić na čelu NK Zadra ne želimo imati nikakve veze s tim klubom!”

Povodom niza medijskih napisa kako je Udruga navijača “Tornado” pozdravila dolazak novog trenera NK Zadra te je istome u znak dobrodošlice poklonila majicu Tornada, očitovali su se predstavnici Navijačke udruge demantirajući takve napise te ograđujući se od NK Zadra dok istim vlada Reno Sinovčić.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Kao prvo želimo naglasit da UN navijača Tornado Zadar i svi njeni članovi nemaju ništa protiv dolaska istog na mjesto trenera Zadra. Već nas smeta što se kroz medije prenosi informacija kako su navijači Zadra odnosno Tornado darovali trenera Blaževića našom majicom kao znak dobrodošlice u naš klub, što nije istina i ograđujemo se od toga.

Zato ovim putem želimo apelirati svim medijima i cjelokupnoj javnosti da UN Tornado Zadar ne želi da je se dovodi u bilo kakvu vezu s nogometnim klubom Zadrom i događanjima oko istog, sve dok je na čelu tog kluba Reno Sinovčić i njemu slični.

Naš je stav jasan, a to je da nećemo i dalje organizirano pratiti i posjećivati utakmice nogometaša Zadra, dok god se pojedinac, u ovom slučaju Reno Sinovčić pokušava okoristiti i obogatiti preko NK Zadar. Gospodinu Blaževiću želimo puno pobjeda na klupi Zadra i svu sreću u nastavku sezone.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...