Trevor Thompson: “Zadar je predivan grad, a hrana odlična. Sretan sam što sam ovdje”

Novo pojačanje KK Zadar američki centar Trevor Thompson (27 god., 213 cm.) odradio je već nekoliko treninga sa svojim novim suigračima, jutros prije treninga stasiti i atletski građeni Thompson rado je pristao odgovoriti na nekoliko pitanja.

Trevor u kakvoj si kondiciji trenutno?

– Osjećam se izvrsno, u Poljskoj sam već ove sezone odigrao dvanaest utakmica tako da sam već uigran, znao sam odigrati 28 do 30 minuta bez problema, sto posto sam spreman što se snage tiče. Jedva čekam zaigrati u dresu Zadra, dat ću sve od sebe da skupimo što više pobjeda.

Ovo ti je čak osmi klub u posljednje četiri godine?

–  Nisam znao da sam promijenio osam klubova, ali sad sam ovdje i želim napraviti što više sa mojim novim klubom.

Hoćeš li se u KK Zadar ipak zadržati duže?

– Svakako da hoću, cilj mi je ostati u klubu do kraja sezone.

Jesi li uspio vidjeti grad?

– Nešto sam uspio baš sve razgledati, ali ono što sam vidio je da je Zadar predivan grad, a hrana odlična. Sretan sam što sam ovdje.

Što znaš o KK Zadar?

– Ne znam baš previše, ali čuo sam da je to klub bogate prošlosti, također znam da je KK Zadar prošle sezone osvojio dva trofeja, te da su očekivanja u ovoj sezoni jako visoka.

KK Zadar je poznat i po vatrenim navijačima Tornada, tvoj komentar?

– Čuo sam već za Tornado, jako sam uzbuđen i jedva ih čekam vidjeti i čuti. Kad sam igrao za sveučilište Ohio State imali smo također lude i vatrene navijače. Obožavam igrati pred takvom publikom. Pozdrav Tornado i idemo po nove pobjede!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...