TV ekipa mađarske turističke emisije Poggyász boravi u Zadarskoj županiji

Ekipa poznate i popularne mađarske turističke emisije Poggyász, koja se prikazuje na mađarskom nacionalnom kanalu TV2, boravit će u Zadarskoj županiji od 12. do 15. svibnja s ciljem snimanja turističkih tema, odnosno ukupne turističke ponude zadarske regije, izvijestila je Ivana Herceg, direktorica Predstavništva HTZ-a u Mađarskoj.

TV ekipu predvodi poznati mađarski voditelj Krisztián Kadlecsek, koji je zaljubljenik u adrenalin, avanture i aktivan život te koji publici kroz svoja iskustva predstavlja ono najbolje od turističke ponude određene destinacije. Tijekom boravka u Zadarskoj županiji fokus će biti na gradu Zadru i svim njegovim znamenitostima, uključujući Pozdrav suncu, poznate i mistične Morske orgulje, riblju tržnicu, a razgovarat će se i o tradiciji ribarstva i gastronomije s djelatnicima obližnjih restorana.

Uz navedeno, u emisiji će biti prikazan i otok Ugljan, poglavito vidikovac i tvrđava Sv. Mihovila, a bit će i vremena za degustacije u lokalnim restoranima. Osim Zadra i Ugljana, ekipa će posjetiti i Velebit, Zrmanju te Paklenicu kako bi što vjernije prikazali sve outdoor mogućnosti zadarske regije koja obiluje aktivnostima kao što su rafting, kayaking na Zrmanji, penjanje na Paklenici, vožnje po brojnim ucrtanim stazama i dr.

Dodajmo kako je emisija Poggyász specijalizirana za turističke teme u sklopu kojih predstavljaju određenu zemlju, njene gradove, znamenitosti, gastronomiju i sve ono što bi moglo zanimati turiste koji preferiraju aktivan odmor. Očekuje se kako će materijal snimljen u Zadarskoj županiji biti prikazan na kanalu TV2 krajem svibnja ove godine što predstavlja odličnu i dodatnu promociju ove regije na tržištu Mađarske i to ususret glavnom dijelu turističke sezone.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...