Udruga ” Hippocampus ” i Ronilački klub ” Sv. Roko ” obilježili Svjetski dan zdravlja i Dan planeta Zemlje putem izložbe ” More u srcu”

Udruga za zaštitu okoliša ” Hippocampus ” iz Biograda na Moru i Ronilački klub ” Sv. Roko ” iz Bibinja povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja i Dana planeta Zemlje postavili su izložbu fotografija ” More u srcu “, dana 09. travnja 2015. godine u Zavičajnom muzeju Biograd na Moru.

Izložba je plod višegodišnjeg fotografiranja ljepota podmorja i uspješne suradnje dvaju udruga i biogradskog muzeja a može se pogledati svakim radnim danom u vremenu od 08-14 Zavičajnom u muzeju Biograd na Moru. Stoga pozivamo sve stanovnike i posjetitelje Zadarske županije da dođu u Biograd i nađu se oči u oči s morskim psom, grdobinom ili paukom, oplivaju oko potopljenog broda razgledajući šarene puževe, a sve to u ugodnom i sigurnom ambijentu biogradskog muzeja. Zato zaronite u Zavičajni muzej Biograd na Moru i ponesite “More u srcu” kao uspomenu.

Pauk

“More u srcu” projekt je koji je Udruga “Hippocampus”, započela početkom prošle godine, a obzirom na polučeni uspjeh nastavlja se provedba i u ovoj godini te je u tijeku intenzivna potraga za donatorima i prijavljivanje na natječaje kako bi se osigurala financijska sredstva za kontinuiranu provedbu. Cilj projekta je podizanje svijesti o ekologiji, važnosti prirode, njezinoj zaštiti i očuvanju, poticanje na aktivnost i sudjelovanje građana, posebno mladih, u programima zaštite okoliša i očuvanja biološke raznolikosti. Do sada su važnost nastavka provedbe projekta “More u srcu” prepoznali i podržali Grad Biograd na Moru i Zadarska županija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...