Vaicanto festival najavljuje još jednu glazbenu poslasticu – ABBA Real Tribute

S oduševljenjem možemo najaviti da Vaicanto festival za drugi dan festivala priprema još jednu glazbenu poslasticu – ABBA Real Tribute.

Da, da, pripremite plesne cipelice, šatore i ponesite četkice za zube jer 03. i 04.08. nema spavanja, najavljuju organizatori.

Prvo će se u četvrtak, 03.08., više od 50 glazbenika i izvođača naći na jedinstvenoj pozornici ispred sv. Donata. Bend koji donosi čaroliju bezvremenskih hitova grupe Queen, a nastupaju pod novim imenom Queen Sensation uz pratnju simfonijskog orkestra , zbora i gostiju pripremit će vam – događaj ljeta!

Senzacija se nastavlja i sutradan, 4. kolovoza kada će u sklopu Vaicanto festivala Forumom odjekivati najpoznatije pjesme grupe ABBA! Da, da, dobro ste pročitali! ABBA Real Tribute Band nastupit će na ljetnoj pozornici Vaicanto festivala!

Jedan od najboljih europskih bendova koji je osnovan 2007. godine, svojim nastupom, izvođenjem, kostimima i koreografijom dočarava atmosferu i duh koji su vladali na koncertima originalne ABBA grupe. Osvojit će vas i obuzeti Waterloo, Dancing Queen, Mamma Mia, SOS i brojne druge pjesme.

Karte se mogu kupiti putem sustava Eventim, te od 27.07. na prodajnim mjestima na lokacijama u gradu;

– kod starog/novog Mula (Obala Kralja Petra Krešimnira IV) svakim danom od 10-14 te od 18-22 sati

– od nedjelje na lokacijama na Narodnom trgu i kod Arheološkog muzeja od 10-14 i od 18-22 sati.

U ponudi su, uz pojedinačne i festivalske karte koje će vrijediti za 03. i 04. kolovoz, dakle, za Queen Sensation Symphony i za Abba Real Tribute.

VAICANTO FESTIVAL 2023

Da ne ostane nitko zakinut, za one koji su već kupili kartu za Queen Sensation Symphony , uz predočenje ulaznice za Queen Sensation Symphony, dobivaju 50% popusta za ulaznice za koncert Abba Real Tribute Band.

We will we will rock You!

And make You a dancing Queen!!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...