Veslački klub Jadran darovao opremu i 4 vesla prijateljskom klubu iz Ugrinića

Tako to rade pravi prijatelji i stariji iskusniji kolege prema mlađima i tek stasalima. Veslački klub Jadran pridonio je kroz samo naizgled mali, u stvarnosti značaja i veliki korak, pokretanju veslačkog sporta na otoku Pašmanu, u općini Tkon, donacijom dvojca na pariće novoosnovanom Veslačkom klub Ugrinić iz istoimenog mjesta.

Delegacija predvođena predsjednikom Jadrana Klaudijom Stipčevićem i članom Uprave Danijelom Kolegom uručila je predsjedniku VK Ugrinić, Nikoli Ugriniću, dvojac na pariće zajedno s pripadajućom opremom i četiri vesla.

[pullquote align=”left”]Delegacija predvođena predsjednikom Jadrana Klaudijom Stipčevićem i članom Uprave Danijelom Kolegom uručila je predsjedniku VK Ugrinić, Nikoli Ugriniću, dvojac na pariće zajedno s pripadajućom opremom i četiri vesla[/pullquote]Inicijativa za osnivanje veslačkog kluba na otoku Pašmanu krenula je inače još prije dvije godine, a započeo ju je sadašnji načelnik Tkona, Goran Mušćet, koji je na taj način htio animirati djecu s otoka za bavljenjem sportom i sportskim aktivnostima.

Njegovim entuzijazmom i upornošću ideja se i ostvarila pa je Jadran za početak pomogao i ljetnom obukom mladih veslača iz Tkona, da bi se kasnije uključila i zagrebačka Mladost donacijom jednog samca i također pomoći u obuci veslača tijekom ljeta.

Predsjednik VK Ugrinić Nikola Ugrinić i načelnik općine Tkon Goran Mušćet zahvalili su se na donaciji, a predsjednik Jadrana Klaudijo Stipčević obećao je i da u budućnosti na otoku Pašmanu mogu očekivati potporu, stručnu i drugu, u razvoju veslanja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...