”Zatvor 77” u Kino Zoni ovu nedjelju na ljetnoj pozornici Poljane Branka Stojakovića

Dok se prošlog četvrtka Poljanom Branka Stojakovića prolamao smijeh uslijed gledanja posljednje Andersonove uvrnute komedije ”Asteroid City”, ove nedjelje nas pak očekuju napetost i drama uz još jedan uzbudljiv triler s ovogodišnjeg FMFS-a, ”Zatvor 77”.

Priča prati mladog računovođu Manuela koji u zatvoru čeka suđenje zbog optužbi za pronevjeru novca, uz mogućnost kazne od 20 godina. Suočen sa stravičnim uvjetima života u zatvoru, započinje pobunu i postaje vođa pokreta ujedinjenja svih zatvorenika u borbi za pravdu i promjenu zatvorskih zakona…

Dinamični španjolski triler ”Zatvor 77” redatelja Alberta Rodrígueza (”Močvara”) inspiriran je stvarnim događajima i svjetsku premijeru je imao na slavnom festivalu u San Sebastianu gdje je oduševio publiku i kritiku, a uz napetu i potresnu priču te upečatljive vizuale, posebne pohvale je dobio i sam redatelj, odnosno, glumački ansambl predvođen Miguelom Herránom, Javierom Gutiérrezom, Jesúsom Carrozom te Catalinom Sopelana. Valja također istaknuti i kako je ”Zatvor 77” do sada osvojio respektabilne 24 nagrade uključujući i 5 Goya.

”Zatvor 77” je na rasporedu u nedjelju 20. kolovoza s početkom od 21h, a ulaznice po cijeni od 4 eura (30, 14 kuna) mogu se kupiti na samoj lokaciji prikazivanja (Poljana Branka Stojakovića – između Kazališta lutaka i Sv. Dominika) od 20:00 h.

*Ulaznice se mogu rezervirati porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: [email protected] te SMS i WhatsApp porukom na 099/7208342.

*U slučaju kiše ili lošeg vremena projekcija se odgađa.

*Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Turističke zajednice grada Zadra i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Kazalištem lutaka Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...