Zidane čvrsto odlučio: Dani Ceballos mijenja Luku Modrića

Španjolski mediji vjeruju da Zinedine Zidane neće koristiti Luku Modrića u dvoboju ove nedjelje protiv Las Palmasa, a njegov zamjenik Dani Ceballos zasad ima svih osam pobjeda u osam nastupa za madridski klub…

Podsjetimo, Real je u velikoj krizi, a nakon poraza od Girone i Tottenhama španjolski mediji tvrde da je Zinedine Zidane spreman osvježiti momčad ove nedjelje protiv Las Palmasa, u utakmici koju mora pobijediti, jer zaostatak za Barcelonom u Primeri je već velik.

Jedan od onih koji će vrlo vjerojatno preseliti na klupu je i naš Luka Modrić koji nije briljirao u svojim posljednjim nastupima, piše Tportal.

Očekuje se da će ga francuski strateg preseliti na klupu, a umjesto hrvatskog veznjaka trebao bi na Santiago Bernabeuu zaigrati Dani Ceballos.

Riječ je o iznimno talentiranom 21-godišnjem igraču sredine terena kojem u Španjolskoj već tepaju da je ‘novi Modrić’, a dnevnik Marca naglašava da otkad je stigao u klub ovog ljeta zna samo za pobjede.

Ceballos je nastupio u osam susreta i svaki je put Real pobijedio pa se Zidane nada da će tako biti i ove nedjelje. Ako ne bude ozljeda uoči i za vrijeme utakmice, Modrić bi trebao dobiti poštedu, što je zapravo dobra vijest za hrvatsku reprezentaciju uoči utakmica dodatnih kvalifikacija protiv Grčke…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...