Selected Croatia Halloween party je pred vratima, dijeli nas još samo jedan dan!

Selected Croatia i ESN Zadar pripremaju spektakularni Halloween party koji će se održati sutra u preuređenom prostoru Opere Bar Zadar. Prostor prati tematiku zabave pa očekujte zabavne dekoracije, mračne kutke, spooky svjetlosne efekte i sve što je potrebno za stvaranje pravog Halloween ugođaja.

Osim izvrsne glazbene zabave, Selected se pobrinuo i za nagrade!

Posjetiteljima je dress code maskirati se u duhu noći vještica, a najbolje maske osvajaju dvije besplatne ulaznice za sve nadolazeće Selected Croatia događaje. Ova prilika je idealna za sve koji žele pratiti najbolju house glazbu i njihove fantastične evente u budućnosti.

DJ trio, koji je sinonim za vrhunski glazbeni doživljaj, spreman je zavesti vas svojim ritmovima. Prvi na repertoaru je DJ Troxy, koji će vas očarati svojim prepoznatljivim stilom i energičnim setovima. Slijedi ga DJ Adam P, majstor ritma i osjećaja za publiku, a cijelu priču završava perspektivni DJ Lumix koji svojim zaraznim setovima osvaja srca publike diljem regije. Sve u svemu, ovo će biti noć koju nećete zaboraviti!

Zadnja serija ulaznica dostupna je putem Entrio sustava. Ostanite u toku s nadolazećim novostima o događaju putem društvenih stranica organizatora.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...