19-godišnja Taylor Momsen ponovno šokira javnost

Mlada glumica i pjevačica nakon što je snimila provokativni spot za pjesmu “My Medicine” koji je prepun oskudno odjevenih cura koje razuzdano plešu na tulumu, piju i u oblaku dima gutaju koktele tableta, ponovno je šokirala javnost.

Ovog puta se snimila potpuno gola u jednominutnom video uratku nazvanom “The Words”. Na njemu se prikazuju njezini dijelovi tijela – jedan po jedan, a na kraju je 19-godišnja pjevačica prikazana cijela i to gola. Pjevačica punk rock benda “The Pretty Reckless” ovim činom je dala potpuno osobni pečat video spotu za ‘pjesmu’ ‘The Words’ koja je zapravo ispričana. Može se reći kako je Taylor iznenadila ne samo svojom nagom pojavom već i spotom za pjesmu koja je zapravo ispričana.

Podsjetimo, Taylor je poznata po ulozi u filmu “Kako je Grinch ukrao Božić” i seriji “Tračerica”. Taylor je rekla kako uživa pisati, snimati i izvoditi pjesme.

– Pisanje pjesama mukotrpan je proces, ali se na kraju sav trud isplati. Snimanje u studiju totalno je drugačiji doživljaj od turneje uživo, ali svaki put kad imam priliku svirati, bilo to uživo ili u studiju, to je najbolja stvar na svijetu!, objasnila je Taylor.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...