Donald Trump otkriva: Barack i Michelle Obama se rastaju

Američki biznismen Donald Trump, koji inače podupire republikanskog kandidata za predsjednika SAD-a Mitta Romneya, tvrdi kako ima nepobitne dokaze da se Barack i Michelle Obama razvode.

Spomenute dokumente Trump će navodno objaviti danas, no njegova glasnogovornica tvrdi da ne zna o kakvim je dokumentima točno riječ, prenosi Daily Mail.

“Znam samo da će ih objaviti na Facebooku i Twitteru, no ne znam u koje vrijeme”, naglasila je Holly Lorenzo.

Podsjetimo, Donald Trump punio je naslovnice tabloida u vrijeme razvoda s fatalnom ljepoticom Ivanom Trump, bio je zvijezda poslovnog reality showa, a 2006. oženio se 26 godina mlađom Slovenkom Melanijom Knavs s kojom danas ima dijete. Njegovi govori protiv Obame javnosti su dobro poznati, a svojevremeno se i sam želio kandidirati za predsjednika.

S druge strane, autor biografije “The Amateur: Barack Obama in the White House”, Edward Klein, tvrdi kako su Barack i Michelle već bili pred rastavom i to 2010. Razlog je, navodno, to što predsjednik nije poslušao suprugu kad ga je savjetovala da se ne natječe s demokratom Bobbyjem Rushom za mjesto u Predstavničkom domu.

Također, mediji su špekulirali i o tome da Barack ima ljubavnicu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...