Evo što je Toma Cruisea potpuno razbijesnilo

Glumca su razljutile tvrdnje prema kojima je napustio svoju kći Suri. Traži čak 50 milijuna dolara odštete od izdavača dva časopisa.

Možete pljuvati po njegovim filmovima, kopati po ljubavnom životu ili propitivati povezanost sa scijentolozima. Ništa od toga Toma Cruisea baš ne dira.

No, pokušajte ga nazvati lošim ocem i naći ćete se suočeni s tužbom dok kažete ‘keks’.

Cruise je tužio Bauer Publishing Company i povezane pravne osobe, tražeći 50 milijuna dolara (gotovo 300 milijuna kuna) odštete za članke s naslovnica magazina In Touch i Life and Styles, u kojima se tvrdi kako je napustio svoju kći Suri, iz braka s glumicom Katie Holmes.

Holmes je u lipnju zatražila razvod od Cruisea.

Tužba je, piše New York Times, podnijeta pred okružnim sudom u Los Angelesu, a odnosi se na naslovnicu izdanja magazina Life and Style od 30. srpnja, na kojoj se nalazila fotografija Suri, popraćena riječima ‘Suri u suzama, otac ju je napustio’.

Druga sporna naslovnica objavljena je 1. listopada u časopisu In Touch. Također je imala fotografiju Suri i naslov ‘Napustio ju tatica’.

U oba slučaja, tvrdi Cruise u tužbi, nisu iznešene činjenice koje bi opravdale takve naslove. ‘Lažno ga optužiti da je napustio svoje dijete je kap koja je prelila čašu. Što je previše, previše je’, navedeno je u tužbi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...