mjesto tradicionalnog kažnjavanja

Facebook kao odgojna mjera: Roditelji za kaznu na kćerinom zidu objavili svoje “šašave” fotografije

Tamni način

Društvene mreže utjecale su na sve aspekte naših života, od posla do veza, a čini se da su ponešto promijenile i kad je u pitanju roditeljstvo.

Nekim su mamama i tatama čak omogućile nove načine za “discipliniranje” svoje djece, a u najnovijem pothvatu odgajanja preko Facebooka jedan se par na prilično inventivan način odlučio “osvetiti” svojoj kćeri, prenosi Huffington Post.

Umjesto tradicionalnog kažnjavanja oni su odlučili upotrijebiti njezin mobitel i tim putem na njezinom zidu objaviti šašave fotografije sebe. Djevojčin je brat korisnik Reddita pod aliasom AustinMac pa je jednu od tih fotki objavio na svom računu: “Moji su roditelji prošlog tjedna sestri oduzeli mobitel. Otprilike 10 ovakvih fotki stavili su na Facebook! Tako se to radi!”, napisao je, a kasnije na upit koje je bilo njezino “zlodjelo” odgovorio: “Bila je bezobrazna”.

Reakcije na ovaj postupak prilično se razlikuju. Dok su neki potez prozvali fantastičnim, drugi su suosjećali s djevojkom: “Sjećam se svojih tinejdžerskih dana. Nešto poput ovog bilo bi mi najgore iskustvo u životu. Suosjećam sa sestrom”, napisao je jedan od korisnika.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar