Info ponovo na Velesajmu

Danas je na Zagrebačkom velesajmu održana tiskovna konferencija o predstojećim sajmovima INFO i Sajmu glazba & multimedija koji će se na Zagrebačkom velesajmu održat zajedno sa sajmovima Interliber, Educa.hr i ZimSki Show i to od 13. do 18. studenog.

Ovogodišnji INFO, koji je nakon sedam godina ponovno vraćen na kalendar priredbi ZV-a, podijeljen je u dvije cjeline i to na zabavni dio za široku publiku posvećen igranju, izložbi retro računala i mobitela te prigodnoj maloprodaji informatičke opreme te stručni dio.

Stručni dio trajat će nešto kraće: od 15. do 17. studenog kada će se, uz prezentaciju najsuvremenijih proizvoda i tehnologija, održati kvalitetni  B2B susreti, stručni skupovi, predavanja i radionice. Svi zainteresirani posjetitelji imat će priliku pridružiti se Prvoj hrvatskoj otvorenoj tvornici softvera (Software Factory by CISEx ).

Program sajma ove će godine biti obogaćen tehnologijama i aplikacijama vezanim uz DIGITAL SIGNAGE pod nazivom DISICon.

Partner ovogodišnjeg INFO sajma je Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet. Uz niz predavanja, radionica i okruglih stolova koji su pripremljeni za ovu prigodu djelatnici CARNeta bit će na raspolaganju svim zainteresiranim posjetiteljima za pružanje općih informacija i većinu CARNetovih usluga. Za neke od njih (kao npr. otvaranje domene) zainteresirani će također imati mogućnost predbilježbe tijekom sajma.

Cijene ulaznica su 15 kuna za odrasle i 10 kuna za đake, umirovljenike i studente.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...