Ivo Bilić SDP-ov kandidat za gradonačelnika?

Najjače snage zadarskoga SDP-a nedjeljno jutro su iskoristile za “sastančenje”, ili kako sami kažu druženje, nakon čega su prošetali gradom. Iako nam nisu htjeli potvrditi da su razgovarali o predstojećim lokalnim izborima, sastav u kojemu su bili predsjednica GO Ingrid Antičević-Marinović, savjetnica ministra Jovanovića Sabina Glasovac, ravnatelj DUSZ-a Jadran Perinić, gradski i županijski vijećnici Omerka Šarić-Frantin, Svetko Šarić, Irena Dragić i Nikola Turčinov, daje naslutiti da je su pripreme za lokalne izbore u tijeku.

Tim više što je u njihovu društvu bio i Ivo Bilić, član uprave Hypo Alpe Adria Banke, koji se u zadnje vrijeme u javnosti spominje kao najvjerojatniji kandidat SDP-a za zadarskoga gradonačelnika. „O svemu ćete ovih dana biti obaviješteni na konferenciji za novinare, pa i o tome tko će biti naš kandidat“ tajanstveno su nam rekli SDP-ovci.

Zanimljivo, u njihovu društvu nije bilo Renate Sabljar Dračevac, predsjednice ŽO SDP-a i županijske vijećnice, iz čega bi se dalo zaključiti da i dalje tinja sukob na relaciji Sabljar-Dračevac – gradski SDP. Ali je isto tako vrlo vjerojatno da su zadarski SDP-ovci šetnjom s bankarom Ivom Bilićem za vrijeme najveće nedjeljne špice htjeli pokazati da je stvar gotova i da i oni imaju „svoga konja za utrku“.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...