Jalta, Jalta na Višnjiku 22. studenog

Zasigurno najveći kulturni događaj 2012. godine u Zadru biti će mjuzikl Jalta, Jalta u izvedbi Kazališta Komedija. Mjuzikl će se održati dva dana prije dana Grada Zadara, točnije 22. studenog.

Na današnjoj konferenciji za medije su uz direktora „Komedije“, Niku Pavlovića, bili prisutni i Sandra Bagarić i Đani Stipaničev, solisti spomenutog mjuzikla. Bagarić se sjetila Sande Langehorz koja je Jaltu, Jaltu izvela preko 500 puta, a na posljetku se i zahvalila Alfiju Kabilju na prekrasnoj glazbi.

Glavni sponzor Jalte, Jalte je OTP banka. Na konferenciji za medije danas je bio član Uprave, Slaven Celić, te najavio kako će klijenti koji kupuju preko Mastercard payPass debitne kartice imati popust od 50 kuna. Cijeni od 50 kuna će inače biti aktualna za učenike i studente, dok će ostali koji žele pogledati i poslušati ovaj prekrasni mjuzikl morati izdvojiti od 80 do 120 kuna, odnosno 150 kuna za parter. Ulaznice se već od sutra mogu kupiti na blagajni HNK, TC Supernova, agenciji Aquarius te u sustavu Eventima.

Jalta, Jalta je mjuzikl iz 1971. godine. Libreto za mjuzikl je napisao Milan Grgić,a redatelj je Vlado Štefančić. Autor glazbe je poznati hrvatski skladatelj Alfi Kabiljo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...