Jelena Veljača potražila utjehu u Severini

Iako nisu dobre prijateljice i ne izlaze na ista mjesta, čini se kako je prekid ljubavnih veza povezao poznatu pjevačicu i scenaristicu ‘Larina izbora’.

Kako piše 24sata, razgovor na Facebooku je bio prilično povjerljive prirode, dovoljno da se Jelena zabrine što će se dogoditi u slučaju da Seve izgubi mobitel.

‘Neće nam preostati ništa drugo nego udati se jedna za drugu i promijeniti identitet negdje u tropima gdje ima dovoljno malo stanovnika da novine ne izlaze jer svi sve jedni drugima kažu na jutarnjoj kavi’, napisala je Veljača na svojoj stranici na Facebooku.

Kažu kako scenaristica i kolumnistica Jutarnjeg lista voli dijeliti savjete jer misli da može pomoći i kad se to od nje ne traži. U svojim kolumnama često se poistovjećuje s junakinjama iz serije ‘Seks i grad’ koje uvijek znaju kako riješiti krizu u vezi i pritom ostati svoje.

I Seve i Jelena imaju problema u ljubavnom životu, što ih je vjerojatno i zbližilo. Milan Popović zanemario je Seve, dok se Janko Popović Volarić iselio iz stana koji je dijelio s Jelenom tijekom tri godine braka.

U oba slučaja nije nedostajalo ljubavi, ali su karakteri bili previše različiti. Janko je, primjerice, znao reći kako su on i Jelena dva potpuno različita svijeta, a Milan nije mogao podnijeti to što je Severina popularna i ima prijatelje s kojima se druži. Htio ju je, valjda, samo za sebe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...