Kreativno korištenje potencijala malih gradova – primjer Nina

Hrvatska sekcija ECOVAST-a (Europsko vijeće za sela i male gradove) u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Nina organizira skup “Kreativno korištenje potencijala malih gradova – primjer Nina” u subotu, 13. listopada 2012. godine.

Polazeći od pozitivnih primjera kreativnog korištenja potencijala malih gradova na primjeru Nina na okruglom stolu “Potencijali povijesnih naselja Zadarske županije” stručnjaci i znanstvenici predstavit će potencijale malih gradova Zadarske županije za uravnoteženi razvoj kojim se u okvirima općih procesa globalizacije i slobodnog tržišta čuvaju lokalni resursi i naslijeđe.

Pozivamo Vas na Okrugli stol “Potencijali povijesnih naselja Zadarske županije” koji počinje u 15.30 sati u Multimedijalnoj dvorani, Zoranićeva bb („Barokna kuća” – pored crkve sv. Križa).

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...