Može li Zadar ostati neporažen na Višnjiku?

Košarkaši Zadra u četvrtom kolu regionalne lige ugostit će slovensku Union Olimpiju. Zadrani su osvojili navijače dobrom i borbenom igrom na otvaranju sezone u Beogradu protiv Partizana. Iako su ih mnogi prije te utakmice već otpisali, mladi sastav mladog trenera Nazora pokazao je zube. Spletom okolnosti Partizan je slavio, no Zadar je već u slijedećem kolu svladao Crvenu zvezdu, jednog od favorita ove lige. Uslijedilo je gostovanje kod Krke gdje Zadrani nisu odigrali na razini i izgubili su 16 razlike.

Slijedeći protivnik Nazorove momčadi je ekipa koja do sada ima dvije pobjede kod kuće, Radnički i Split te jedan gostujući poraz u Beogradu kod Zvezde. Obje momčadi u posljednjem kolu teren su napustile spuštene glave. Da Slovenci neće biti lak plijen govori i činjenica da su u prvom kolu Eurolige slavili na gostovanju u Italiji protiv Cantua s 13 razlike.

Zadrani muku muče s ozljedama od samog početka sezone pa su tako do sada bili bez kapetana Ive Ivanova, koji će u ovoj utakmici biti na raspolaganju treneru, no sigurno da mu forma nakon uplae pluća još nije na željenoj razini.

Nije tajna da je publika oduvijek bila Zadrov šesti igrač pa tako i navijači i trener priželjkuju dobro popunjenu dvoranu.

Susret se igra u 20 sati i 30 minuta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...