Najveća izložba plovila u Hrvatskoj

Ovogodišnji 14. uzastopni rekordni sajam će ugostiti više izlagača i izložiti više plovila nego ikad prije.

Možete očekivati više od 240 izlagača i 260 plovila od 2 do 23 metra.

BBS 14.0 će ponuditi kompletni asortiman izlagača koji pokrivaju sve vrste plovila, opreme i usluga. Izložbene hale “A” i “C” su dodatno proširene, dok su glavni izložbeni gatovi ispunjeni do posljednjeg mjesta. Na pontonskom mostu koji povezuje Marina Kornati Sjever i Zapad bit će izložena rabljena plovila spremna za prodaju na licu mjesta.

Ove godine smo se dodatno potrudili unaprijediti ugostiteljsku ponudu s više svježe i autentične hrane po promotivnim cijenama. Što se tiče zabavnog programa, i dalje radimo na završnim pripremama s više sponzoriranih zabava otvorenih za javnost nego ikada prije. Također smo se vratili BBS Fashion Show-u koji će uključivati hrvatske top modele u reviji renomiranih brendova nautičke odjeće i kupaćih kostima.

Biograd Boat Show je poznat po posebnoj, intimnoj atmosferi mjesta Biograda i povoljnim cijenama u impresivnim objekatima Ilirije d.d., koja uključuje marini Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje. Za ovu godinu smo dodatno unaprijedili ponudu hrane, koja će uključivati neograničeni buffet za 70 kn u našoj Konobi, novi Pronto Grill na pontonskom mostu te posebni Boat Show menu u sjevernom i zapadnom restoranu.

Kapetanski klub marine Kornati i konferencijski centar hotela Ilirije ugostiti će najveći raspored sastanaka i prezentacija do sada, uključujuči udruge HGK: udruženje pružatelja usluga smještaja na plovilima – charter i udruženje hrvatskih marina, te skupština HUP-ove udruge nautičkog sektora, stručni skup i tematsku raspravu na temu pomorskog dobra u organizaciji Ilirije d.d. i Hrvatske gospodarske komore – Sektor za turizam, kao i mnoge druge sastanke i prezentacije s temama nautike i turizma.

Tijekom sajma održava se više regata. BBS regata otvorena je za sve klase, a ostali željni jedrenja mogu se okušati u match race-u sa Elanom 210.

Za one koji traže još nešto osim nautike, predstavljamo Festival izvornosti, gdje možete degustirati i kupiti domaće proizvode od 30-ak obrtnika hrane i pića. Gradska galerija Biograd imat će umjetničku prezentaciju u Restoranu marine Kornati. Udruge Orkula ponudit će poseban seminar o maslinovom ulju uz degustaciju. Dvije nove polu-podmornice će nuditi besplatne vožnje za sve posjetitelje sajma.

Boat Show TV prikazivati će program na dva jumbo ekrana te preko streaminga na web stranici www.biogradboatshow.tv.

Ovogodišnji sajam je počasno nazvan BBS 14.0 radi svakogodišnjih inovacija koje svaki sajam čine posebnim. Naš inovativan pristup može se vidjeti na našoj web stranici bbs.com.hr koja uključuje 360° Virtual tour sajma sa 70 točaka pregleda tako da možete vidjeti o čemu se radi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...