Najveći Halloween party u zemlji!

Antena Zadar kao medijski promotor, najavljuje najveći Halloween party u državi, koji će se dogoditi 31.10. 2012. u dvorani KK Split s početkom u 22.00 sata. Uz vrhunski razglas i rasvjetu, publiku očekuju i vrhunski DJ-i koji garantiraju odličnu zabavu do jutarnjih sati. Osim već najavljenog Oxie nastupiti će izvrstan Marko Nastić i još neka imena sa domaće glazbene scene.

Potvrđen je prvi headliner splitskog Electric Halloween eventa koji će se održati 31.10.2012. u dvorani KK Split. To je Oxia, jedan od najpoznatijih francuskih techno/electro/house DJ-eva i producenata te rado viđen gost u Dalmaciji. Prvi nastup u ovim krajevima imao je prije 10 godina u Aurori, na poznatom party-u s Umekom. Pravim imenom Olivier Raymond, Oxia je poznat kako po brojnim kvalitetnim samostalnim izdanjima, tako i po suradnji sa svojim francuskim kolegama, kao što su npr. The Hacker, Laurent Garnier, Miss Kittin, Kiko i drugi. Možemo slobodno reći da je Oxia mezimac domaće scene, te da na ovim prostorima uživa status prave zvijezde. Hrvatska publika ga očekuje već duže vrijeme, pa zabilježite 31.10. u svoj kalendar kao datum gdje ćete se napokon susresti sa njime.

Osim Oxie, na partyju će se pojaviti još zvučnih imena techno/electro/house glazbene scene… Nastupiti će i odličan sprpski DJ i producent Marko Nastić. Tu su i kao domaća podrška Edy C iz Šibenika, Silvio Hrabar iz Trogira, Marcellus iz Kaštela i domaćin projekta Pero FullHouse.

Ranoptičje ulaznice koje su se prodavale po cijeni od 50 kn su rasprodane, te je cijena ulaznica 70 kn. Požurite po svoju kartu jer će ista na ulazu koštati 90 kn.

 

 

Prodaja ulaznica

Ograničen broj “ranoptičjih” ulaznica po cijeni od 50 kn je rasprodan, ulaznice po cijeni od 70 kn možete pronaći na slijedećim prodajnim mjestima:

 

Split: Cd shop Dancing Bear
Trogir: Turistička zajednica Grada Trogira
Šibenik/Vodice/Tisno/ Primošten: Nik poslovnice
Zadar: Bizzare caffe bar (poluotok)
Makarska: Mirakul bar
Ostatak Hrvatske: Eventim

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...