Niz krađa u Zadru i Gračacu

U protekla 24 sata na području PU zadarske evidentirane su četiri krađe. Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je pet prometnih nesreća u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, dok su dvije osobe lakše ozlijeđene.

U vremenskom razdoblju od 16. do 19. listopada 2012.godine u mjestu Škabrnja, predio “Vlačine”, s otvorenog prostora, nepoznati je počinitelji otuđio oko 200 metalnih stupića za ograđivanje prostora vl. općine Škabrnja. Pričinjena šteta cijeni se na iznos od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

U noći s četvrtka na petak, u Gračacu, Željeznička ulica, nepoznati  počinitelj je iz podruma kuće u vl. 41-godišnjaka, otuđio motornu pilu, više komada električnog alata i nekoliko litara alkoholnog pića. Pričinjena šteta cijeni se na iznos od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Jučer je u Zadru, ul. Vukovarska, iz ulaza stambene zgrade, nepoznati počinitelj otuđio bicikl vl. 18-godišnjaka. Pričinjena šteta cijeni se na iznos od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Jučer je u Zadru, ul. Brne Krnarutića, u ugostiteljskom objektu, nepoznati počinitelj iz torbice u vl. 21-godišnjakinje otuđio novac i mobitel. Pričinjena šteta cijeni se na iznos od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...