Osnovana podružnica Zelene liste u Zadru

Središnjica Zelene liste je u Zadru, od petka 19. listopada do nedjelje 21. listopada u IMPACT centru, održala radionicu uoči lokalnih izbora s članovima i članicama stranke s područja Dalmacije.

 

 

Članovi/ce Zelene liste iz Dalmacije u Zadru

Od 19. do 21. listopada je održana radionica Zelene liste u IMPACT centru u Zadru. Na radionici su, osim Zadrana, bili i članovi Zelene liste iz Sinja, Paga i Makarske, kao i supredsjednica stranke Vlaste Toth. Pitanja gospodarenja javnim prostorom, kreiranja politike mladih, poboljšanje kretanja u gradu, suradnja civilnog sektora s lokalnim vlastima, gospodarenje obalnim pojasom te tema razdvajanja otpada i obnovljivih izvora energije svima su zajedničke.

Aktualiziranje spomenutih tema uz nuđenje prijedloga poboljšanja trenutne situacije bit će naš glavni cilj.

 

 

Osnovana podružnica Zelene liste u Zadru

Tijekom radionice održana je i izborna skupština zadarske podružnice Zelene liste. Za predsjednicu je izabrana Atana Grbić, nositeljica liste ove stranke u IX. izbornoj jedinici na izborima za Hrvatski sabor 2011., kao i na izborima za Gradsko vijeće grada Zadra 2009. Za dopredsjednika podružnice je izabran Mate Ćurković, drugi na listi stranke u IX. izbornoj jedinici na izborima za Hrvatski sabor 2011., a za tajnika Hrvoje Jelenić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...