Otvorena izložba “Zadarske kartoline”

U organizaciji Udruge osoba oštećena sluha, u Arsenalu je otvorena izložba fotografija “Zadarske kartoline”.

Riječ je o prodajnoj izložbi, a cijena pojedine fotografije iznosi 150 kuna. Kako organizatori ističu prihod će biti utrošen u humanitarne svrhe . Ovo je već četvrta izložba Udruge, a cilj joj je prije svega putem ovakvih i sličnih aktivnosti upoznati građane s radom Udruge. Kroz 32 razglednice grada Zadra, svi posjetitelji mogu vidjeti kroz objektiv fotoaparata “dočaran” grad Zadar u razdoblju od početka 1950-tih do kraja 1970 tih godina. Fotografije su crno-bijele i u boji , a izložbu možete pogledati u prostorijama Arsenala sve do kraja studenog, u vremenu od 9 do 16 sati.

Miki Savić, tajnik Udruge osoba oštećena sluha kazao je kako su na ideju otvaranja ovakve izložbe došli prvenstveno zbog želje da održe svoju “prepoznatljivost”.

Putem ovakvih izložba građani već prepoznaju naš rad. Važno je da se za Udrugu čuje, te da se cijeni sav trud predsjednice i njihovih članova. Što dokazuje i priznanje koje je za svoju humanost i rad od grada Zadra prije dvije godine osvojila naša predsjednica Jasmina Vukić. Dakle, ovakvim aktivnostima samo nastavljamo u tom duhu. Uz to “rušimo” i komunikacijske barijere što je veoma dobro, kazao je tajnik. Inače, Udruga broji 90 članova s područja Zadarske županije i kako kaže tajnik oni su ti koji vode skrb o svojim članovima u svim segmentima njihova života.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...