Predstavljanje knjige “Maslinarski rokovnik za svaki trliš”

U četvrtak 25. listopada 2012. godine s početkom u 18 sati u multimedijalnoj dvorani novog kampusa Sveučilišta u Zadru, Ulica dr. Franje Tuđmana 24 i biti će predstavljanje knjige autora mr. sc. Marijana Tomca i Ivane Tomac Talajić: “Maslinarski rokovnik za svaki trliš.”

O knjizi će govoriti: urednik i pisac predgovora Nedjeljko Jusup, stručni recenzent prof. dr. sc. Ante Kolega, rukovoditelj područnog ureda Poljoprivredne savjetodavne službe jadranske hrvatske Žarko Kovačić, pročelnik upravnog odjela za gospodarstvo i društvene djelatnosti grada Benkovca Željko Katuša i autori Ivana Tomac Talajić i mr. sc. Marijan Tomac.

Sve nazočne pozdraviti će Stipe Zrilić župan Zadarske županije i Budimir Galić tajnik udruge maslinara i uljara Orkula.

Maslinarski rokovnik za svaki trliš je kombinacija maslinarskog priručnika i rokovnika. Formata 20 x 14 centimetara vrlo je praktičan za svakodnevnu uporabu kako u kući tako i u samom masliniku. Ukupno ima 250 stranica, tiskan je u nakladi od 5.000 komada. Cijena Rokovnika je 50 kuna, a svi oni koji će prisustvovati promociji moći će ga kupiti po promotivnoj cijeni od 40 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...