autori mr. sc. Marijan Tomac i Ivana Tomac Talajić

Predstavljanje knjige “Maslinarski rokovnik za svaki trliš”

Tamni način

U četvrtak 25. listopada 2012. godine s početkom u 18 sati u multimedijalnoj dvorani novog kampusa Sveučilišta u Zadru, Ulica dr. Franje Tuđmana 24 i biti će predstavljanje knjige autora mr. sc. Marijana Tomca i Ivane Tomac Talajić: “Maslinarski rokovnik za svaki trliš.”

O knjizi će govoriti: urednik i pisac predgovora Nedjeljko Jusup, stručni recenzent prof. dr. sc. Ante Kolega, rukovoditelj područnog ureda Poljoprivredne savjetodavne službe jadranske hrvatske Žarko Kovačić, pročelnik upravnog odjela za gospodarstvo i društvene djelatnosti grada Benkovca Željko Katuša i autori Ivana Tomac Talajić i mr. sc. Marijan Tomac.

Sve nazočne pozdraviti će Stipe Zrilić župan Zadarske županije i Budimir Galić tajnik udruge maslinara i uljara Orkula.

Maslinarski rokovnik za svaki trliš je kombinacija maslinarskog priručnika i rokovnika. Formata 20 x 14 centimetara vrlo je praktičan za svakodnevnu uporabu kako u kući tako i u samom masliniku. Ukupno ima 250 stranica, tiskan je u nakladi od 5.000 komada. Cijena Rokovnika je 50 kuna, a svi oni koji će prisustvovati promociji moći će ga kupiti po promotivnoj cijeni od 40 kuna.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar