Saznali smo čime se bavi Horvat Čagalj

Jedan od najpopularnijih natjecatelja prošlogodišnjeg Big Brothera veliki je ljubitelj domaćih kreatora te je uživao u modnim revijama prve večeri Cro A Portera.

‘Jako volim modu i hrvatske dizajnere pa nisam htio propustiti prvu večer Cro A Portera. Vidjet ćete me ovdje sigurno svake večeri’, kroz smijeh je rekao Horvat Čagalj, koji se natjecao u prošlogodišnjem Big Brotheru.

Dodao je da je veliki fan svega što osmisle ELFS-i.

‘Super su mi njihove kreacije, a kako mi je Jelena Rozga prijateljica koja nastupa, došao sam je podržati’, rekao je Čagalj.

Zanimalo nas je kako recesija utječe na njega i osjeti li je.

‘Nisam trenutačno stalno zaposlen da bih smio i mogao trošiti onako kako bih htio. Ali evo, stalno nešto redizajniram i kombiniram. Nisam ništa posebno šopingirao za hladnije dane. Imam gomile odjeće otprije jer godinama nešto kupujem. Nabavio sam zakovice sa šiljicima na eBayu i ukrasio starke njima. Kupio sam samo remen i još neke detalje. Recikliram i snalazim se, a kupujem samo sitnice’, kaže simpatični Horvat.

Ipak, otkrio nam je i ponešto o modnom projektu u koji se upustio ove godine.

‘Dizajnirao sam liniju donjeg rublja za Galeb iz Omiša, a surađujemo od svibnja. Taj projekt je sad u završnoj fazi. Nacrti su prihvaćeni, sve se već šije, osmišljava se promocija… Uglavnom, saznat ćete sve na vrijeme!’, bio je tajnovit Horvat Čagalj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...