Severina je zbog razlaza s Milanom vidno smršavjela

Severinino gostovanje u studiju Narodnog radija oraspoložio je sve prisutne.

Gost u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’ bio je Saša Lošić koji je upravo u Hrvatskoj predstavio 11 novih pjesama s albuma ‘Sedam’.

‘Osjećam se odlično. Nema depresije, album je izašao’, rekao je Loša koji nije mogao vjerovati što mu se događa u emisiji. Naime, na vratima studija pojavili su se Severina i producent albuma Nikša Bratoš otpjevavši mu uz gitaru pjesmu ‘Od rođendana do rođendana’.

Dobro raspoložena Severina cijelo vrijeme nije skidala osmijeh s lica, a Loši je dala i par savjeta.

‘Trebale bi se proizvoditi ovakve Lošine kape odmah s ugrađenom kosom. Mislim da bi to išlo, kako se kaže, ko’ alva’, rekla je pjevačica govoreći o tome kako je još kao dijete bila fan Plavog orkestra.

‘Uvijek sam se htjela diviti ljudima koji su pisali pjesme. I kad sam ih upoznala i kad smo surađivali, uvijek sam se htjela diviti kao kad sam bila dijete’, rekla je Severina, a Loša je uzvratio: ‘Što još čovjek može napraviti nego da Seve priča o tebi na ovakav način, sad mogu okačiti kapu o klin’, rekao je Lošić.

Seve nije skidala osmijeh s lica, a budući da je bila odjevena u crnu prozirnu majicu, moglo se primijetiti kako je dosta smršavjela.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...