Stravična nesreća u Sloveniji: Kamion naletio na Fiat zagrebačkih registracija, jedna osoba poginula

U teškoj prometnoj nesreći na autocesti na višnjegorskom klancu u Sloveniji poginula je jedna osoba, dok su još dvije ozlijeđene, od kojih se jedna bori za život, javlja 24ur. Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila danas oko 9 sati ujutro, kada je kamion prvo udario u 44-godišnjeg muškarca koji je stajao na cesti pored pokvarenog automobila marke Fiat zagrebačkih registracijskih oznaka, a potom i na sam automobil u kojem su se nalazila dva putnika.

Kako je pojasnila slovenska policija, 31-godišnji vozač teretnog vozila vozio se po traci za sporija vozila (desnoj traci) iz smjera Ivančne Gorice prema Grosuplju. Na višnjegorskom klancu je, vjerojatno zbog neprilagođene brzine, naletio na 44-godišnjaka koji je stajao blizu parkiranog pokvarenog automobila, a potom i na sam automobil. 44-godišnjak je pritom teško ozlijeđen i bori se za život, dok je 38-godišnjak, koji se u trenutku nesreće nalazio na suvozačevom sjedalo, preminuo na mjestu nesreće. Treći muškarac, 44-godišnjak koji je sjedio na stražnjem sjedalu automobila, lakše je ozlijeđen.

Policija poziva sve koji imaju bilo kakve informacije o nesreći da se jave u najbližu policijsku postaju. Kako napominju slovenski mediji, nesreća se dogodila na vrlo opasnom dijelu autoceste, na kojem se 28. studenog 2010. godine dogodila jedna od najtežih prometnih nesreća u povijesti Slovenije. Tada je u lančanom sudaru, zbog magle i slabe vidljivosti, sudjelovalo 38 vozila, ozlijeđena je 51 osoba, dok su tri preminule.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...