Tony Cetinski: “Sad moramo svi bježat od Severine, da ne budem sljedeći!”

Tony Cetinski se tijekom gostovanja kod Saše Lozara u Doručku na Totalnom FM prisjetio svog preminulog kolege Toše Proeskog, ali je i dao svoj komentar na razlaz Severine i Milana Popovića.

‘Ja stvarno osjetim da je Toše sa mnom u nekim trenucima, posebno na koncertima. Znam da to zvuči kao klišej, ali on je stvarno stalno s nama. Fali mi njegov fizički dodir, osmijeh, prijateljski zagrljaj’, rekao je Tony Cetinski gostujući u Doručku na Totalnom FM o svom prijatelju Toši Proeskom na petu godišnjicu njegove tragične smrti.

Osim Tošine smrti Tony se dotaknuo i ostalih aktualnosti s domaće estrade pa tako i nezaobilazne teme, Severininog prekida s Milanom: ‘Sad moramo svi bježat od Severine, da ne budem sljedeći!’, našalio se Tony.

Svoje odlično raspoloženje Tony je opravdao time što je jednostavno jutarnji tip: ‘I svoju kćer sam napravio ujutro!’, priznao je proslavljeni glazbenik.

Jutarnji show u kojem ga je ugostio Saša Lozar, Tony je posjetio kako bi promovirao novi album Opet si pobijedila, a ujedno je i najavio Karlovačko live turneju koja počinje u prosincu.

Pjevač je inače priznao i da je veliki fan serije Sulejman Veličanstveni.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...