Tony i Ivana nerazdvojni i nakon razvoda

Na predstavljanju ‘Karlovačko live’ turneje Tonyja Cetinskog koja počinje 7. prosinca, bila je i njegova bivša supruga i menadžerica Ivana Nobilo s kojom još uvijek dijeli prijateljski i poslovni odnos.

Koliko su zdrav i prijateljski razvod imali Ivana Nobilo i Tony Cetinski dokaz je i njihova daljnja suradnja. Osim što su se dogovorili kako će Tony svakodnevno viđati njihovu djevojčicu jer, kako je rekao, ‘ne želi da je jedan drugome predaju kao predmet pa da je ponedjeljkom kod njega a utorkom kod nje’, bivši supružnici savršeno funkcioniraju i na poslovnom planu.

Kako je Ivana i dalje ostala Tonyjeva menadžerica, neophodno je da se na nekim novim projektima pojavljuju zajedno. Tako je bilo i danas kada je Tony predstavio svoju ‘Karlovačko live turneju’ koja počinje 7. prosinca u Splitu, dva dana kasnije nastavlja se u Osijeku, a 14. prosinca sprema se show u Rijeci. Slijede Zadar, Karlovac i Varaždin.

Naš najizvođeniji izvođač, a ujedno i izvođač s najviše gaža, Tony Cetinski, više je puta naglasio kako sve to ne bi postigao da nije bilo Ivane koja drži sve konce u rukama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...