U noćnoj raciji policija zatekla 32 maloljetnika bez nadzora roditelja

Na prostoru koje pokriva zadarska policijska uprava noćas se provodila pojačana akcija nadzora nad maloljetnicima mlađima od 16 godina koji su u kasnim satima zatečeni bez pratnje starijih osoba.

U parkovima, na rivi i pred dvorištima škola policajci su legitimirali 51 osobu, među kojima je bilo petoro mlađih od 16 godina. U ugostiteljskim objektima na Poluotoku policajci su zatekli 22-dvoje takvih maloljetnika, a na području autobusnoga kolodvora petero.

Neki među njima bili su i pod utjecajem alkohola, a najmlađi maloljetnik koji je zatečen bez pratnje starijih imao je samo 14 godina. Policija je o svemu izvijestila Centar za socijalnu skrb te upozorila roditelje na prekršaj.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...