Uhićenja u Hrvatskoj i Sloveniji

Slovenska policija u suradnji s hrvatskim kolegama rano jutros izvela je akciju protiv organizirane skupine preprodavača droga.

Kriminalisti i policajci iz policijske uprave Koper, njih oko stotinu, provode kućne pretrage kod 18 osumnjičenih na području Postojne, Sežane, Logateca i Ljubljane. Pritvoren je i jedan policajac za kojega se sumnja da je surađivao sa spomenutom kriminalnom organizacijom.

Sličnu akciju u Hrvatskoj provodi i policija Primorsko-goranske županije kod 15 osumnjičenika.

Slovenska policija navela je da se radi o međunarodnoj kriminalnoj organizaciji koja je već duže vremena u Sloveniji i Hrvatskoj provodila kaznena djela vezana s preprodajom droge i da je istraga provedena u suradnji sa specijaliziranim tužiteljstvom za progon organiziranog kriminala.

Iz Primorsko-goranske policijske uprave nisu za sada htjeli dati službenu potvrdu o provođenju te akcije.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...