Vatra progutala obiteljsku kuću u Essexu: Poginuli majka i njezino troje djece

Troje djece i jedna žena poginuli su u požaru obiteljske kuće u Essexu, dok su još dvije osobe prevezene u bolnicu, gdje se liječnici bore za njihove živote, javlja BBC. Vatrogasci su na mjesto izbijanja požara stigli oko 1.45 sati ujutro po lokalnom vremenu, ali kuću je do tada plamen već “progutao”. Vatra je pod nadzor stavljena sat vremena nakon dolaska vatrogasaca. Prema posljednjim informacijama, jedna osoba koja je prevezena u bolnicu u kritičnom je stanju, a u tijeku je istraga kojom će se utvrditi uzroci izbijanja požara.

Vatrogasni pomoćnik Steve Foster izjavio je kako su spasioci, policija i vatrogasci na mjestu incidenta učinili sve što su mogli kako bi spasili unesrećene.

“Bili su suočeni s vatrom koja se vrlo brzo širila kućom, ali usprkos tome odmah su ušli u nju kako bi sve stanovnike izveli na sigurno. Nažalost, četiri su osobe preminule na mjestu događaja”, kazao je Foster.

U trenutku nesreće otac obitelji nije se nalazio u kući, a prema prvim informacijama, stradala je majka i njezino troje djece, a u bolnici se za život bori još dvoje djece.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...