Znate li zašto je jesen idealna za seks?

Mnogi misle da je ljeto najbolje godišnje doba za seks, ali najnovije istraživanje pokazuje da je jesen ipak prikladnija za vruće igrice. Evo i zašto.

Jesen je godišnje doba puno boja i voćnih plodova, ali i seksa. Naime, istraživanje objavljeno u Business Insideru pokazuje da je jesen idealno godišnje doba za seks. Kako je pojašnjeno, razine muških i ženskih hormona rastu, a ne zna se točno što to uzrokuje. Jasno je jedino da raste seksualna želja. No, postoje i neznanstveni razlozi zbog kojih jesenski seks može biti odličan. Donosimo vam neke od njih.

 

1. Još uvijek ne morate navlačiti debele čarape koje, ruku na srce, nikomu nisu seksi.

2. Polako postaje hladno, ali još uvijek se ne pali grijanje, pa seks može biti savršena aktivnost za zagrijavanje.

3. Vrući cider od jabuke je odličan afrodizijak, a to malo tko zna.

4. Jeste li ikada probali seks u šarenom lišću negdje u prirodi? Ako niste, vrijeme je da to učinite!

5. U jesenskoj odjeći svi izgledaju seksipilnije jer su skriveni eventualni nedostaci i vi se odjednom pitate: ‘Kako to da su svi odjednom postali tako privlačni?!’

6. Razodijevanje je puno uzbudljivije kada se skida više slojeva odjeće.

7. Jesen je bolja od ljeta jer konačno niste stalno znojni, a nije vam ni toliko vruće.

8. Ranije pada mrak, što znači da se prije možete baciti u akciju.

9. Imate više vremena i za jutarnji seks jer sviće nešto kasnije.

10. Ujesen kreću i različite sportske sezone, što znači i puno pobjeda, ali i slavljeničkog seksa.

11. Jednako tako, ako vaš sportski tim izgubi, seks dođe kao dobra utjeha.

12. Jesen donosi i kišu, a takve vremenske prilike idealne su da se zatvorite u toplinu svoga doma, ignorirate vanjski svijet i uživate u vrućim igricama.

13. Jesen također donosi i Noć vještica. To je idealno doba za igranje raznih uloga. Isprobajte nešto što nikada niste – i masku i seks.

14. Jesen je i uvod u sezonu blagdana, a jako dobro znamo da se tijekom blagdana svi debljamo. Djelujte preventivno, pa jesen ispunite seksom jer seks je idealan način za brzo sagorijevanje kalorija.

15. Dočekajte partnera po povratku s posla u njegovom puloveru. Nemojte imati ništa ispod njega. Može li poziv za seks biti jasniji od toga?

16. Jesen je i vrijeme marmelada, kompota i džemova. Te ukusne slastice mogu biti i vrlo prikladne seksi igračke. Kako? Pustite mašti na volju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...