Ah, zašto sam baš ja još uvijek solo?

Vjerojatno su vrlo rijetke tinejdžerice, a i pripadnice ženskoga spola koje to više nisu po godinama, koje si nisu nikad postavile pitanje iz naslova.

Svugdje oko tebe osjeća se ljubav, čini ti se da su svi i paru i imaš dojam kao da si jedina osoba bez svoje srodne duše. Stoga nije ništa da se često zapitaš zašto se tebi ljubavna sreća konačno ne osmijehne.

Prije svega, budući da je tvoja pozornost usmjerena na osobe koje jesu u paru, misliš da su svi ‘spareni’, no moraš znati da to nije tako. Da ne primijećuješ samo parove vidjela bi da, naravno, postoji veliki broj ljudi koji su kao i ti, solo.

Naravno, nikako se ne smiješ smatrati luzericom ili osjećati se loše jer nemaš dečka.

Ljubavna sreća je vrlo promjenjiva i oni koji se sada sretno sreću u društvu svojih polovica, možda u budućnosti ponovno budu solo, a ti ćeš biti u sretnoj vezi.

Razloga za tvoj status može biti puno: krećeš se uvijek u istom društvu, ne izlaziš puno, previše si povučena, imaš previsoke kriterije, previše se trudiš, prezahtjevna si ili vrlo jednostavno – tu osobu idealnu za tebe još nisi imala sreće upoznati. Ono što nikako ne smiješ je imati osjećaj manje vrijednosti ili misliti da si gubitnica ako nemaš dečka.

Vjerovala ili ne i mnoge slavne osobe puno su puta bile slomljena srca i ponosno nose ili su nosile svoj solo status: Demi Lovato, Dakota Fanning, Taylor Swift ili odnedavno i Ashley Greene, ne žale se na samački život. Štoviše, baš im je dobro!

‘Nisam s Niallom Horanom iz One Directiona. Iako je on predivan dečko, mi nismo zajedno. U ovom trenutku samo želim uživati u životu i nisam spremna biti u vezi. Doista uživam u životu kakav imam, nikad nisam bila sretnija, iako sam sama’, rekla je nedavno Demi.

Iako smo to već puno puta naglasili i vjerojatno već idemo pomalo i na živce, najvažnije je biti zadovoljan samime sobom. Ako se dobro osjećaš u vlastitoj koži tako će te i drugi doživjeti. Budi uvijek uredna, pazi što jedeš i piješ, zaokupiraj se aktivnostima – kreći se, bavi se hobijima, sportom, čitaj, druži se s ljudima…

Ako uživaš u onome što radiš nećeš ni stići razmišljati zbog čega nisi u ljubavnoj vezi. A u nekom trenutku sigurno ćeš naletjeti na nekoga kome si savršena baš takva kakva jesi – neovisna, pozitivna, zabavna i zanimljiva cura s kojom je rado biti u društvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...