Amy Winehouse i Pete Doherty su bili ljubavnici!

Dvoje najdestruktivnijih celebrityja na britanskoj glazbenoj sceni, Amy Winehouse i Pete Doherty navodno su bili u strastvenoj ljubavnoj vezi.

Ovu aferu prije nekoliko je dana razotkrio sam Pete jer više “jednostavno nije mogao čuvati tu tajnu”, izvještava Perez Hilton.

“Teško mi je ovo priznati. No istina je, bili smo ljubavnici. Volio sam je tada, a volim je i danas. No na kraju naše afere, ona je postala jako okrutna prema meni. Amy nije mogla trpjeti budale…”, izjavio je bivši ljubavnik Kate Moss.

Pete je također progovorio o njezinim zastrašujućim prehrambenim navikama: “Amy je imala tako veliko srce, no fizički je bila jako sitna i ranjiva. Nikad je nisam vidio da jede, samo je pila milkshakeove.”

Ne zna se govori li Pete zaista istinu, no s obzirom na njihovu zajedničku sklonost prema drogama i alkoholu, nije teško zamisliti da je zaista ljubovao sa Amy prije njezine smrti.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...