Arsenal preplavljen smijehom

“U državi živiš, u brak ulaziš, a u teatar ideš dobrovoljno”, riječi su kojima je Zijah A. Sokolović, sarajevski glumac,dramski pisac i redatelj započeo svoju životnu komediju CABAres CABArei u klubu Arsenal. U gotovo punom klubu, zadarska publika večeras je uživala u više od dva i pol sata čistog humora i zabave. Sokolovićeva Životna komedija CABAres CABArei prvi puta je premijerno prikazana 28. siječnja 1993. godine u Beču, a do sada ju je Zijah izveo preko tisuću puta, točnije 1138.

Tisućitu izvedbu 29. srpnja 2011. godine u Kastvu, 253. Milenijskom fotografijom zabilježio je Šime Strikoman. U tu svrhu je tisuću gledatelja zapalilo svijeće i napravilo šešir. Tim su činom zahvalili Sokoloviću na brojnim izmamljenim osmijesima kroz svoje nastupe.

Zijaha je zadarska publika ispratila gromoglasnim i dugotrajnim pljeskom te povicima oduševljenja. Nakon drugog bisa i odlaska Sokolovića na galeriji Arsenala publiku su svojim humorističnim obradama klapskih pjesama nastavili zabavljati Pivači kuda Bleke i Konji.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...