Bernie Ecclestone: Moje kćerke nemilice troše milijune!

Bernie Ecclestone, dosad je kao vlasnik Formule 1 zaradio nevjerojatne 2,4 milijarde funti, ali i dalje ne može razumjeti suludo trošenje svojih kćeri.

Naime, Tamara i Petra na glasu su kao rastrošne i razmažene bogatašice, a Bernieju to sve više smeta jer obje od 18. godine imaju pristup milijunima funti koji su se dotad nalazili u obiteljskom fondu u Lihtenštajnu i od tada neopisivo puno troše.

Tamara je kupila kuću vrijednu 45 milijuna funti, a na kozmetičke tretmane vodi i svoje pse. Petra je stan u Londonu platila 56 milijuna funti, a prošle je godine kupila vilu u Los Angelesu.

“Rekao sam Tamari: ‘O Bože, ne mogu ni zamisliti da živim u tolikoj kući’. Ona je rekla da se njoj uopće ne čini velika”, rekao je Bernie koji ne odobrava njihovu rastrošnost, ali tvrdi da si to mogu priuštiti.

“Svoje kuće mogu bez problema prodati, kontaktirao sam stručnjaka koji mi je to potvrdio tako da su sve torbice i cipele koje su kupile beznačajne”, pokušao se utješiti Bernie dodajući da njegove kćerke naporno rade, ali da njihov trud nitko ne doživljava ozbiljno zbog njegova bogatstva.

Međutim, 82-godišnji Bernie uvijek je bio štedljiv pa i danas živi u “skromnom” stanu iznad londonskog ureda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...