Bieber zahvalio hejterima i veselo pokupio nagrade

Amerika je dokazala da obožava Justina Biebera! Naime, mlađahni je pjevač u nedjelju 18. studenog ove godine dobio čak tri nagrade na dodjeli 40. Američkih glazbenih nagrada, koja se održavala u Los Angelesu.

Osamnaestogodišnji je Bieber dobio nagrade za najboljeg pop/rock muškog izvođača, najbolji pop/rock album (“Believe”) te izvođača godine.

U kategoriji za izvođača godine Justin je pretekao Rihannu, grupu Maroon 5, Katy Perry i Drakea, a na pozornici mu se pridružila i zgodna mama koja ga je dopratila na ceremoniju.

“Želim ti zahvaliti jer si uvijek vjerovala u mene”, izjavio je pjevač gledajući u majku.

Primajući nagradu za najboljeg pop/rock izvođača, Bieber se obratio svima onima koji nisu vjerovali da će se toliko dugo zadržati na sceni: “Ovo je za sve hejtere koji su mislili da ću ovdje biti samo godinu ili dvije. Mislim da ću se ovdje zadržati još dugo vremena”.

Bieber je izveo svoje hitove poput As Long As You Love Me” i “Beauty and a Beat”, gdje mu se nakratko na pozornici pridružila i rap diva Nicki Minaj, koja je i sama osvojila nekoliko nagrada.

Mladi je pjevač svojim nastupima oduševio sve prisutne, a pogotovo Jenny McCarthy koja ga je zgrabila za guzu i udijelila mu poljubac : “Zgrabila sam ga za guzu, da. Nisam si mogla pomoći. Bio je tako sladak”.

Justin je, između ostalog, plijenio pažnju i svojim modnim odabirom. Monotonu je kombinaciju crnog (dimije, vestica i “kožna” potkošulja) uspješno razbio crvenim cipelicama koje su po sebi imale bodlje te nam još jednom dokazao da ima odličan modni ukus.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...