Bivši suprug Katie Price priznao: Spavao sam s muškarcima i prostitutkama

Boksač Alex Reid proslavio se svojom strastvenom vezom s britanskom starletom Katie Price te nastupima u reality showovima.

Premda je nakon veze s prsatom Katie zaveo zgodnu Chantelle Houghton s kojom je nedavno dobio i dijete, prljavi detalji iz njegove seksualne prošlosti stalno izlaze na površinu.

Mlada Chantelle požalila se medijima kako je Alex opsjednut seksom te kako više nije mogla živjeti u kući koju je pretvorio u “tamnicu seksa” prepun pornića i čudnih igračaka. Zgodna plavuša optužila ga je i za konstantno varanje dok je bila trudna, što je Alex oštro demantirao u časopisu “Now”.

“Želim da se zna da, bez obzira na moju prošlost, nikad nisam prevario Chantelle. Volio sam je. Kuću nisam pretvorio u tamnicu seksa, tu nije bilo ničeg prljavog. Oboje smo uživali u pornografiji i ne želim se opravdavati zbog toga.”. izjavio je boksač.

Ipak, Alex, koji je poznat po čestom oblačenju u žensku odjeću, priznao je kako je u mlađim danima živio poprilično burno: “Rekao bih da sam heteroseksualan muškarac koji voli zločeste stvari. Kad je seks u pitanju vrlo sam otvoren. Spavao sam s prostitutkama, no to je bilo zaista davno. S Katie sam čak išao i u ping pong seksi klub gdje sam isprobao svašta. Chantelle je to znala.”

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...