Burna noć – krali se okumenti, bicikl, zlatni nakit i mobitel

Jučer je u Zadru u Ulici Petra Kružića, nepoznati počinitelj iz kuće u vlasništvu 45-godišnjaka otuđio torbicu s osobnim dokumentima i manji novčanim iznosom. Vlasniku je pričinjena šteta u iznosu od nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

U noći sa petka na subotu, u Zadru u Ulici Ivana Zadranina, nepoznati je počinitelj iz stubišta zgrade otuđio bicikl u vlasništvu 39-godišnjaka. Vlasniku je pričinjena šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

Jučer je, u Zadru, u Ninskoj ulici, nepoznati počinitelj iz kuće u vlasništvu 36-godišnjaka otuđio nekoliko komada zlatnog nakita. Vlasniku je pričinjena šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

Noćas je u Zadru na Liburnskoj obali, u noćnom klubu , nepoznati počinitelj otuđio torbicu sa mobitelom, manjim novčanim iznosom i osobnim dokumentima vl. 22-godišnjakinje. Vlasnici je pričinjena šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...