I tvoj glas je bitan: Odaberite ime zadarskog mosta!

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Nakon mjesec dana zaprimanja prijedloga, te nakon više stotina zaprimljenih različitih prijedloga, danas smo u redakciji Antene Zadar, odabrali deset najčešće predloženih naziva koje čitatelji priželjkuju dati zadarskom mostu u uvali Jazine.

Podsjetimo, na inicijativu Antene Zadar a uz punu podršku gradonačelnika Zvonimira Vrančića, odlučili smo se zadarskom mostu dati ime. Posljednjih mjesec dana na portalu Antene Zadar zaprimali smo prijedloge, a niže donosimo sumirane nazive.

Dovoljno je odabrati onaj naziv koji je po vama najprikladniji.

 

[poll id=”2″]

 

Glasovati možete neograničeni broj puta. S istog računala moguće je glasovati dva puta unutar 24 sata, s razmacima od najmanje 12 sati.

Prikupljanje glasova traje do 16. prosinca, na portalu Antene Zadar i na Facebook stranici Antene Zadar.

 

Podsjetimo, nakon zaključenja glasovanja, Antena Zadar će dva prijedloga s najviše osvojenih glasova uputiti Gradskom vijeću kao inicijativu građana za imenovanje mosta.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

5 komentara

Click here to post a comment
 • Postovani,

  kad radite ovako bitne stvari poput” davanja imena nasem zadarskom mostu” morate ponajprije biti fer!

  Mislim da ne mozete davati prijedloge za ime naseg zadarskog mosta jer glasovanje nije posteno. Da bi to priblizno bilo, glasa se SAMO JEDAN PUT s iste IP adrese.
  Isto tako, gresku ste napravili odmah u startu jer ste od 10 ponudenih stavili 6 prijedloga za koje PRAVI ZADRANI NIKAD NEBI GLASALI.

  • Pa skupljali su prvo mjesec dana prijedloge koje su čitatelji dostavili i onda su odabrali najčešćih deset. Jednostavno.

 • Jeej dosadno nam je pa ajmo izmisljati toplu vodu -.- To je jedini most u Zadru i ne vidim razloga zasto se ne bi zvao samo “most”

 • triba srusti most i napraviti pravi most a ne ono furglo od granilije.uzas

 • Koje gluposti. Davati ime jedinom mostu, i to još neko od navedenih, Haha, baš. Budale. A Vrančić .. treba tog smjeniti što prije.

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar