Danas je “Dan bojkotiranja svih Konzuma u RH”: Sudjelujete li i vi u bojkotu?

“Krećemo sami i bez ičije podrške jer je Ivica Todorić financijer 99 posto medija u Hrvatskoj, te svih političkih stranaka u RH. Također on financira i predsjedničke kampanje svih potencijalnih predsjednika”, stoji u opisu Facebook “eventa” pod nazivom “07.11.2012. Dan bojkotiranja svih Konzuma u RH!”.

“Mnogi će sada reći ‘kakve koristi od bojkota Konzuma na jedan dan, a uostalom i više od pola ključne industrije je u njegovim rukama…’, upravo zato neka ovaj jednodnevni simbolični bojkot postane navika onih građana Hrvatske koji ne znaju da kupovinom u njegovim trgovinama uništavanju malog, običnog Hrvata. Todorić je najveći neplatiša u državi, uništio je mnoge male privatnike, obrtnike i seljake svojim neplaćanjem i smišljenom “nestašicom” mesa, pa on kao “osloboditelj” uskače i uvozi pokvareno meso iz drugih država koje ne zadovoljava zdravstvene uvjete, no kupio je kao što smo rekli uz medije i političare, i državni inspektorat i mnoge druge potkupljive gramzivce”, pišu organizatori akcije.

“Agrokor kupi firmu za 1 kunu, država sanira sve dugove, i još mu da povrat kapitalnih ulaganja. Pljačkaju nas pored zdravih očiju. Zapamtite, tisuće ljudi je propalo zbog Ivice Todorića i njegovog oca (koji je bio zatvoren zbog pljačke u bivšoj državi), te njegovih poltrona koji za šaku novaca izdaju nacionalne interese. U njegovim rukama je mnogo firmi, a mi za početak pokrećemo bojkot Konzuma, na području cijele Hrvatske, zakazanog za 07.11.2012. (SRIJEDA)”, poručuju organizatori bojkota i dodaju: “Pozovite svoje prijatelje, jer je malo vjerojatno da će mediji stati na stranu naroda, kad ne pišu protiv svog Boga, glavnog oglašivača. Moć je u vašim rukama, oslobodite je”.

Sudjelovanje u akciji bojkota Konzuma za sada je potvrdilo gotovo 7.400 osoba, dok ih je 1.300 neodlučno. Pozivnica za sudjelovanje u “eventu” je upućena na Facebook profile više od 53.000 ljudi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...