Dramatičan život kreatora Gangnam Stylea

Bio je u zatvoru, mediji su ga ignorirali, a onda je s trona skinuo Justina Biebera.

Psy je umjetničko ime simpatičnog Korejca, a zapravo se zove Park Jae-Sang. Svoju karijeru započeo je još 2001. i brzo je postao popularan u domovini.

No nije sve prošlo sjajno jer je mladi Psy uhvaćen u pušenju marihuane, zbog čega je završio u zatvoru. ‘Tada sam bio jako mlad, imao sam 23 godine, i jako me bilo strah što će se dogoditi sa mnom. U posjet su mi smjeli doći samo roditelji’, ispričao je Psy, piše teen magazin Ok! ‘Roditelji mi nisu pružali podršku dok sam bio u zatvoru. Tata mi je poručio da iskoristim zatvorske dane za odvikavanje od cigareta’, prisjetio se.

Tri godine nakon što je bio uhićen pogodila ga je još jedna teška vijest. Djed s kojim je bio jako blizak preminuo je, a on nije mogao doći na sprovod. Kaže da si to nikada neće moći oprostiti. Nakon što je izašao iz zatvora mediji su ga ignorirali, no on je svejedno objavio novi album ‘Sa2’, koji je bio zabranjen za maloljetnike.

Godine 2003. morao je odslužiti vojni rok koji u Južnoj Koreji traje od 24 do 28 mjeseci, no optužen je da je zanemario svoje dužnosti zbog koncerta pa su ga kaznili s dvije dodatne godine u vojsci.

Nevolje su ga pratile, no on nije odustajao. Vjenčao se s Yoo Hye-Yeon koja mu je rodila blizance. A nakon ‘Gangnama’ njegov život je napokon krenuo nabolje!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...