Franka Batelić upoznala roditelje s Ćorlukom

Franka Batelić kaže da je njenim roditeljima najvažnije da im je kći s Ćorlukom sretna. Pjevačica je priznala i da se njihov prvi susret nije dogodio ljetos, kada se o tome pisalo u medijima.

Sinoćnju emisiju ‘Plesa sa zvijezdama’ svojim je glasom i stasom uljepšala pjevačica Franka Batelić, predstavivši svoj novi singl ‘Pred svima’. Pobjednica ‘Showtimea’, ali i showa ‘Ples sa zvijezdama’, nedavno se vratila iz Moskve gdje je bila u posjetu dečku, nogometašu Vedranu Ćorluki, a njeno dobro raspoloženje i osmijeh koji joj nije silazio s lica odavao je koliko je Franka trenutačno sretna u ljubavi. I sama je priznala da joj u vezi s jednim od naših najpoželjnijih neženja cvjetaju samo ruže, a da je njihova veza ozbiljna, pokazuje i to što je Franka svog odabranika već upoznala s roditeljima, piše Story.

‘Upoznala sam ga s roditeljima, ali to nije bilo ovog ljeta, kako se pisalo. Sviđa im se Vedran. Njihovo je geslo – ako sam ja sretna, onda su i oni. Moja nova pjesma govori o tome kako ljubav nije samo tužna’, bila je iskrena Franka i dodala da trenutačno ne razmišlja o selidbi u Moskvu.

Najviše su je se dojmili veliki i prostrani parkovi, crkve i Kremlj – povijesna utvrda u samom srcu Moskve.

Na sve glasnija šuškanja da će HTV upravo Franku interno odabrati da nas predstavlja na idućem Eurosongu, ona nema odgovor: ‘Zaista nisam ništa čula o tome. Naravno, bilo bi mi drago da to budem ja, jer mi je oduvijek želja predstavljati svoju zemlju na natjecanju za pjesmu Eurovizije. Sigurna sam da bih dala sve od sebe, svoj maksimum. Ipak, mislim da se ovdje radi o lažnim nagađanjima.’

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...