Gospodarski forum delegacija Crne Gore i Zadarske županije

U organizaciji HGK županijske komore Zadar i u suradnji s Privrednom komorom Crne Gore.

28. studenoga 2012. g. u 10:30 sati u hotelu Kolovare u Zadru održat će se Gospodarski forum delegacija Crne Gore i Zadarske županije. Uzvratni je to posjet nakon gospodarskih susreta s crnogorskim poduzetnicima i predstavnicima institucija održanih u Podgorici prije dvije godine, kojem su prisustvovali predstavnici ŽK Zadar i Šibenik te poduzetnici iz Zadarske i Šibensko – kninske županije.

Ovom prilikom, nakon susreta sa šibenskim gospodarstvenicima dan prije, u Zadar će pristići crnogorsko izaslanstvo, koje predvodi potpredsjednik Privredne komore Crne Gore Ivan Saveljić, a bit će tu i predstavnici Investicijsko – razvojnog fonda, poslovnih centara, Luke Bar, općina i gradova Crne Gore te tvrtki iz djelatnosti pomorskoga prometa, trgovine, proizvodnje hrane i pića itd.

Oni će sa zainteresiranim hrvatskim poduzetnicima obaviti individualne poslovne razgovore, nakon uvodnog dijela foruma rezerviranoga za predstavljanje gospodarskih potencijala Zadarske županije i pojedinih crnogorskih područja zastupljenih na

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...