Hit dijeta: Srela bivšeg s novom djevojkom i izgubila 45 kilograma!

Ako ste se pitali koja dijeta je najbolja za vas, Sarah Clancy mogla bi imati odgovor.

Naime, ova 28-godišnja Londončanka svoju dobru liniju duguje bivšem dečku i njegovoj novoj, daleko vitkijoj djevojci. A sve je započelo slučajnim susretom koji je na njoj ostavio dubok trag. Ipak, Sarah je neugodnost pretvorila u prednost i s 95 kilograma pala na 50.

“Naravno da svaki raskid boli, ali to što sam vidjela mog bivšeg s mnogo mršavijom ženom bilo je poražavajuće. Uvjerila sam se da smo raskinuli zbog moje težine i obećala si da ću učiniti sve da to jednom zauvijek promijenim”, rekla Sarah za Daily Mail i dodaje da joj nakon “fatalnog susreta” uopće nije bilo teško držati dijetu.

“Samo sjećanje na to koliko sam bila ponižena kada sam ga vidjela s mnogo mršavijom ženom bilo mi je dovoljno da ne prilazim frižideru. Pretpostavljam da mu je dio mene želio pokazati što propušta. Potpuno sam izgubila apetit. Ljudi pričaju o ‘dijeti slomljenog srca’, a to je istina. Nikad nisam izgubila kilažu tako brzo”, rekla je.

Naravno, posebne tajne nema, a važna je samo motivacija. Sarah se držala tri zdrava obroka na dan, uključujući žitarice, salatu za ručak i meso s roštilja. Večeru je ograničila na 500 kalorija i nikad nije jela poslije pet popodne. Dakako, brzo je počela gubiti kilograme, a morala je i vježbati da bi opuštenu kožu zategnula.

Štoviše, Sarah želi postati instruktorica fitnesa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...